Armutlu Ramazan Eğlencesi
18 Temmuz Cuma Saat:21.30'da İskele Meydanında

Gelişmekte olan ilçemizde ihtiyaç duyulan araçlandan bir taneside kullanılırlığı,gücü ve sağladığı iş kolaylığı ile ekskavatördür.(Paletli kepçe) Bu sebeplerden ötürü ilçemizde çeşitli saha çalışmaları harfiyat yüklemesi kazı ve tezimleme işlerinde kullanılmak üzere belediyemizce yeni bir ekskavatör alınarak hizmete girmiştir.

Belediye Başkanımız Mehmet BİRKAN, Kara Yolları Genel Müdürü Mehmet Cahit TURHAN' ı makamlarında ziyarette bulunarak,Armutlu-Gemlik,Yalova-Armutlu yolu yapımı ve İlçe kara yollarının iyileştirilmesi konusunda görüşmelerde bulunmuştur. Görüşmeler olumlu geçmiştir.

İlçemiz kaplıcalar bölgesinden,İlçe merkezine termalsuyu getirme çalışmalarına başlanılmıştır. İlk etapta terfi istasyonu yapılmış ve sıcaksu boru hatlarının döşenmesine başlanılmıştır.

İlçemiz çarşı deresinin üstü çiçeklerle kaplanarak daha güzel bir görünüme kavuşturulmuştur.

Belediye Başkanımız Mehmet BİRKAN, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Sayın Beşir ATALAY ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Taner YILDIZ ile bir araya gelerek görüşmelerde bulunmuştur. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Taner YILDIZ ile İlçemize doğalgaz gelmesi konusuyla ilgili olarak özel görüşme yapan Başkanımız Mehmet BİRKAN görüşmelerin olumlu geçtiğini belirtmiştir.

Belediye Başkanımız Mehmet BİRKAN,katıldığı bir davette Cumhur Başkanımız Sayın Abdullah GÜL ile bir araya gelerek görüşme imkanı bulmuştur.

Belediye Başkanımız Mehmet BİRKAN İzmir'e giderek Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali YILDIRIM ile Doğalgaz, Gemlik - Armutlu, Armutlu - Yalova karayolu ve İlçemizin sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu

Belediyemizce; İlçemiz Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksek Okulunun çevre düzenleme işi tamamlanmıştır.

9 Ağustos Kutlamaları

Armutlu Belediye Başkanı Mehmet BİRKAN , Tayini Çıkan Armutlu Kaymakamı Metin KUBİLAY’ a gecede Armutlu İlçesine ve Köylerine yapmış olduğu çalışmalardan ötürü Fahri Hemşerilik Plaketini takdim etmiştir. Armutlu Belediye Başkanı Mehmet BİRKAN , kutlamalara katılan sanatçılara teşekkür ederek, Armutlu İlçesi adına Belediyemiz tarafından hazırlanan çiçekleri ve plaketleri sunmuştur.

Armutlu İskele Meydanın da düzenlenen kutlamalarda ilk sahne alan Güven, kendi eserlerini seslendirirken gençliği adeta çoşturdu. İkinci sırada sahne alan Nalan ise , tüm ilçe halkını ve misafirleri güzel şarkılarla adeta mest etmiştir. Büyük bir coşkuyla sahneye çıkan Alişan ,ardı ardına seslendirdiği güzel şarkılarla herkesi coşturdu.

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün Armutluya gelişinin 74. yılı münasebetiyle , Armutlu Belediyesi tarafından düzenlenen kutlama etkinlikleri ilçe halkının ve misafirlerin yoğun katılımıyla büyük bir coşku seline dönüşmüştür. Etkinliklere katılan ilçe halkı ve misafirler peş peşe sahne alan ünlü sanatçılar sayesinde unutulmayacak bir gece yaşamalarından ötürü böyle bir organizasyonu gerçekleştiren Armutlu Belediye Başkanı Sayın Mehmet BİRKAN’ a teşekkürlerini dile getirmişlerdir.
Son Güncelleme ( Çarşamba, 19 Ağustos 2009 10:04 )

You are here: Anasayfa GÜNCEL Haberler 9 Ağustos Kutlamaları