İskele Girişi Kavşak Düzenlemesi
İlçemiz İskele mevkii girişi, İlçe Merkezi ve Gemlik istikameti yönlerini araç trafiğinden doğabilecek sorunların önüne geçilmesi için kavşak düzenmesi yapılmış olup, hız tümsekleri,uyarıcı levhalar ve uyarıcı ışık sistemi konulmuştur.
İskele Girişi Kavşak Düzenlemesi
İstanbul Parkı düzenleme ve aydınlatma çalışması
İlçemiz iskele mevkii, İstanbul Parkı yeniden düzenlenmiş , ışıklandırma sistemleri yeniden yapılmıştır. Renk değiştirme özelliğine sahip yeni ışıklandırma sistemiyle park yeni bir görünüme kavuşmuştur.
İskele yolu yaya kaldırmı yapım çalışması
İlçemiz ana yollarında yapılan sıcak asfalt çalışması sonucu yolların yülselmesiyle, ilçe merkezi ve iskele mevkii arası yol seviyesinin altında kalarak hasar gören yaya kaldırımları Belediye Başkanlığımızca tekrar düzenlenerek yapım çalışmalarına başlanılmış ve kısa sürede tamamlanarak hizmete gircektir.
Armutlu Merkez Kaplıcaları Restorasyonu
İlçe merkezimizde bulunan eşsiz tarihi kaplıcalarımızın restorasyon ve bakım çalışmaları yapılmış olup, hizmete girmiştir.
Mendireklerin Düzenlenmesi
İlçemiz Sahil kesiminde yapılmış olan mendirekler yeniden düzenlenerek, kıyı şeridindeki bölümü kaldırılmış,kaldırılan kısmın düzenlemesi yapılarak ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları yapılmıştır. Yapılan bu çalışmalar neticesinde sahil ve kumsal kısmı genişletilmiştir.

9 Ağustos Kutlamaları

Armutlu Belediye Başkanı Mehmet BİRKAN , Tayini Çıkan Armutlu Kaymakamı Metin KUBİLAY’ a gecede Armutlu İlçesine ve Köylerine yapmış olduğu çalışmalardan ötürü Fahri Hemşerilik Plaketini takdim etmiştir. Armutlu Belediye Başkanı Mehmet BİRKAN , kutlamalara katılan sanatçılara teşekkür ederek, Armutlu İlçesi adına Belediyemiz tarafından hazırlanan çiçekleri ve plaketleri sunmuştur.

Armutlu İskele Meydanın da düzenlenen kutlamalarda ilk sahne alan Güven, kendi eserlerini seslendirirken gençliği adeta çoşturdu. İkinci sırada sahne alan Nalan ise , tüm ilçe halkını ve misafirleri güzel şarkılarla adeta mest etmiştir. Büyük bir coşkuyla sahneye çıkan Alişan ,ardı ardına seslendirdiği güzel şarkılarla herkesi coşturdu.

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün Armutluya gelişinin 74. yılı münasebetiyle , Armutlu Belediyesi tarafından düzenlenen kutlama etkinlikleri ilçe halkının ve misafirlerin yoğun katılımıyla büyük bir coşku seline dönüşmüştür. Etkinliklere katılan ilçe halkı ve misafirler peş peşe sahne alan ünlü sanatçılar sayesinde unutulmayacak bir gece yaşamalarından ötürü böyle bir organizasyonu gerçekleştiren Armutlu Belediye Başkanı Sayın Mehmet BİRKAN’ a teşekkürlerini dile getirmişlerdir.
Son Güncelleme ( Çarşamba, 19 Ağustos 2009 10:04 )

You are here: Anasayfa GÜNCEL Haberler 9 Ağustos Kutlamaları