İskele Girişi Kavşak Düzenlemesi
İlçemiz İskele mevkii girişi, İlçe Merkezi ve Gemlik istikameti yönlerini araç trafiğinden doğabilecek sorunların önüne geçilmesi için kavşak düzenmesi yapılmış olup, hız tümsekleri,uyarıcı levhalar ve uyarıcı ışık sistemi konulmuştur.
İskele Girişi Kavşak Düzenlemesi
İstanbul Parkı düzenleme ve aydınlatma çalışması
İlçemiz iskele mevkii, İstanbul Parkı yeniden düzenlenmiş , ışıklandırma sistemleri yeniden yapılmıştır. Renk değiştirme özelliğine sahip yeni ışıklandırma sistemiyle park yeni bir görünüme kavuşmuştur.
İskele yolu yaya kaldırmı yapım çalışması
İlçemiz ana yollarında yapılan sıcak asfalt çalışması sonucu yolların yülselmesiyle, ilçe merkezi ve iskele mevkii arası yol seviyesinin altında kalarak hasar gören yaya kaldırımları Belediye Başkanlığımızca tekrar düzenlenerek yapım çalışmalarına başlanılmış ve kısa sürede tamamlanarak hizmete gircektir.
Armutlu Merkez Kaplıcaları Restorasyonu
İlçe merkezimizde bulunan eşsiz tarihi kaplıcalarımızın restorasyon ve bakım çalışmaları yapılmış olup, hizmete girmiştir.
Mendireklerin Düzenlenmesi
İlçemiz Sahil kesiminde yapılmış olan mendirekler yeniden düzenlenerek, kıyı şeridindeki bölümü kaldırılmış,kaldırılan kısmın düzenlemesi yapılarak ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları yapılmıştır. Yapılan bu çalışmalar neticesinde sahil ve kumsal kısmı genişletilmiştir.

Armutlu İlçesi Kent Konseyi Kararı

Karar Tarihi : 06.04.2010                                                                         KONU: Yürütme Kurulu Üyeleri Seçimi
Sayı              : 2010/2

03.07.2005 tarih ve 5393 sayılı Belediye Kanunun 76.Maddesi gereğince İlçemizde kurulan Kent Konseyi;   Belediye Başkanı Mehmet BİRKAN’ın çağrısı üzerine bu sayfanın ön ve  arka sayfasında isim ve imzaları bulunan üyelerden müteşekkil olarak 06.04.2010 Salı günü saat 14.00 de Belediye konferans salonunda 2.birleşiminin 1.oturumunu yapmak üzere toplandı.

08.10.2006 tarihli 26313 sayılı ve 06.06.2009 tarihli 27520 sayılı Resmi Gazetelerde yayımlanan Kent Konseyi Yönetmelikleri (en son şekli) Genel Kurul üyelerine okunmuş ve tüm açıklamaları yapılmıştır. Müteakibinde de gündemin 2.konusu olarak,  Genel Kurul tarafından; Kent Konseyi Yönetmeliğinin 5.maddesinin 3.bendinde bahsolunduğu üzere;  Yönetmeliğin 11.maddesi gereğince Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri seçimine geçildi

Konu üzerinde yapılan müzakereler sonucu;

Armutlu Bayır Mahalle Muhtarı Arif ÜRGÜP
      Armutlu Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Cevdet ALAÇ
      Armutlu Su Ürünleri ve Balıkçılık Kooperatifi Başkanı Hasan GÖREN
      Armutlu Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Ali ÇETİNKAYA
      Buğday Ekolojik Tarımı Destekleme Derneği Armutlu Temsilcisi Tülay ANDİÇ
      Armutlu İlim ve Kültüre Hizmet Derneği-Ziya YILMAZ
      Tarımsal Kalkınma Koop. Başkanlığı –Süleyman ERDEN
      Armutlu Meslek Yüksekokulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği – Tamer BOSTANCI
      Armutlu-Bayburt Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bşk. Şahin AKDOĞAN
      Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı İbrahim DÖNERTAŞ
      Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mesut GÖNÜLSÜZ
      Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı adına Murat YILMAZ
      Saadet Partisi İlçe Başkanı Süleyman SONİŞ

den müteşekkil olarak Kent Konseyi Yürütme Kurulunun oluşturulmasına; ayrıca kadın ve gençlik meclis başkanlarının Kent Konseyi Yürütme Kurulunda mevcut üyelerden seçilebilmesi yönünde  Kent Konseyi Yürütme Kurulana yetki verilmesine oybirliğiyle karar verilmiştir.

Şevket ATLI (İlçe Kaymakamı) y.             Mehmet BİRKAN           Hüseyin GÜNEY             Süleyman ÖZTRAK
           Erdoğan CANPOLAT                   Belediye Başkanı          İlçe Müftüsü               İlçe Mal Müd.
       Kaymakamlık Yazı İşl.Md.

Ömer Faruk DURSUN        Kadri BEKTAŞ-İlçe Mill.Eğt.Md. (y.)         Bahattin ÖZKAN            İlker GİRGİN
 İlçe Halk Eğt.Mrk.Md       Tayfun SARI                               Tapu Sicil Md.                SYDV.
                          İlçe Milli Eğt.Md. Yrd

Sultan ŞEN           Betul GÜROY-ünv.Tem. (y.)             Ali ÇETİNKAYA               Arif ÜRGÜP
 İlçe Nüfus Md.                Aytaç ALTIN               Arm. Esn.ve San.oda Bşk.        Bayır Mah.Muh.

Cevdet ALAÇ             Tülay ANDİÇ                       Süleyman ERDEN            Tamer BOSTANCI
Karşıyaka Mah.Muh.       Buğday Ekolojik Yaşamı             Tarımsal Kalkınma        Armutlu Meslek Yüksekokulu
                         Destekleme.Dern.Armutlu Tem.           Koop.Bşk.         Yaptırma ve Yaşatma Der. Bşk.

Ziya YILMAZ                       Hasan GÖREN               Şahin AKDOĞAN             İbrahim DÖNERTAŞ
Armutlu İlim ve Kültüre      Armutlu Su Ürünleri            Armutlu-Bayburt Yar.      Ak Parti İlçe Başkanı
      Hizmet Derneği               ve Balıkçılık Koop.     Ve Dayanışma Der. Bşk.

Mesut GÖNÜLSÜZ              Murat YILMAZ                   Süleyman SONİŞ                   Dr.Günay DEMİRCİ
CHP İlçe Başkanı         MHP İlçe Başkanlığı adına         SP İlçe Başkanı                 Sağlık Grup Bşk.
                                                                                              (Katılmadı)

Recep YALÇIN BARAN      DP İlçe Başkanlığı      Armutlu Taksiciler Koop   Armutlu Minibüsçüler Koop.
50.Yıl Mah. Muhtarı       (Katılmadı)               (Katılmadı)               (Katılmadı)
  (Katılmadı)

You are here: Anasayfa BELEDİYE Kent Konseyi Armutlu İlçesi Kent Konseyi Kararı