İskele Girişi Kavşak Düzenlemesi
İlçemiz İskele mevkii girişi, İlçe Merkezi ve Gemlik istikameti yönlerini araç trafiğinden doğabilecek sorunların önüne geçilmesi için kavşak düzenmesi yapılmış olup, hız tümsekleri,uyarıcı levhalar ve uyarıcı ışık sistemi konulmuştur.
İskele Girişi Kavşak Düzenlemesi
İstanbul Parkı düzenleme ve aydınlatma çalışması
İlçemiz iskele mevkii, İstanbul Parkı yeniden düzenlenmiş , ışıklandırma sistemleri yeniden yapılmıştır. Renk değiştirme özelliğine sahip yeni ışıklandırma sistemiyle park yeni bir görünüme kavuşmuştur.
İskele yolu yaya kaldırmı yapım çalışması
İlçemiz ana yollarında yapılan sıcak asfalt çalışması sonucu yolların yülselmesiyle, ilçe merkezi ve iskele mevkii arası yol seviyesinin altında kalarak hasar gören yaya kaldırımları Belediye Başkanlığımızca tekrar düzenlenerek yapım çalışmalarına başlanılmış ve kısa sürede tamamlanarak hizmete gircektir.
Armutlu Merkez Kaplıcaları Restorasyonu
İlçe merkezimizde bulunan eşsiz tarihi kaplıcalarımızın restorasyon ve bakım çalışmaları yapılmış olup, hizmete girmiştir.
Mendireklerin Düzenlenmesi
İlçemiz Sahil kesiminde yapılmış olan mendirekler yeniden düzenlenerek, kıyı şeridindeki bölümü kaldırılmış,kaldırılan kısmın düzenlemesi yapılarak ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları yapılmıştır. Yapılan bu çalışmalar neticesinde sahil ve kumsal kısmı genişletilmiştir.
Mendireklerin Düzenlenmesi

Armutlu-Kumla-Mudanya deniz yolu seferleri başladı

21 Haziran 2010 - Vatandaşlar seferlerin başlangıç noktası olan Mudanya iskelesinden

2 adet tam manyetik bilet ile 6,00 TL’ye gemiye binebilecek.

1.SEFER

30 dakika

Armutlu - Mudanya seferi

1 saat