Armutlu Ramazan Eğlencesi
18 Temmuz Cuma Saat:21.30'da İskele Meydanında

Gelişmekte olan ilçemizde ihtiyaç duyulan araçlandan bir taneside kullanılırlığı,gücü ve sağladığı iş kolaylığı ile ekskavatördür.(Paletli kepçe) Bu sebeplerden ötürü ilçemizde çeşitli saha çalışmaları harfiyat yüklemesi kazı ve tezimleme işlerinde kullanılmak üzere belediyemizce yeni bir ekskavatör alınarak hizmete girmiştir.

Belediye Başkanımız Mehmet BİRKAN, Kara Yolları Genel Müdürü Mehmet Cahit TURHAN' ı makamlarında ziyarette bulunarak,Armutlu-Gemlik,Yalova-Armutlu yolu yapımı ve İlçe kara yollarının iyileştirilmesi konusunda görüşmelerde bulunmuştur. Görüşmeler olumlu geçmiştir.

İlçemiz kaplıcalar bölgesinden,İlçe merkezine termalsuyu getirme çalışmalarına başlanılmıştır. İlk etapta terfi istasyonu yapılmış ve sıcaksu boru hatlarının döşenmesine başlanılmıştır.

İlçemiz çarşı deresinin üstü çiçeklerle kaplanarak daha güzel bir görünüme kavuşturulmuştur.

Belediye Başkanımız Mehmet BİRKAN, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Sayın Beşir ATALAY ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Taner YILDIZ ile bir araya gelerek görüşmelerde bulunmuştur. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Taner YILDIZ ile İlçemize doğalgaz gelmesi konusuyla ilgili olarak özel görüşme yapan Başkanımız Mehmet BİRKAN görüşmelerin olumlu geçtiğini belirtmiştir.

Belediye Başkanımız Mehmet BİRKAN,katıldığı bir davette Cumhur Başkanımız Sayın Abdullah GÜL ile bir araya gelerek görüşme imkanı bulmuştur.

Belediye Başkanımız Mehmet BİRKAN İzmir'e giderek Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali YILDIRIM ile Doğalgaz, Gemlik - Armutlu, Armutlu - Yalova karayolu ve İlçemizin sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu

Belediyemizce; İlçemiz Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksek Okulunun çevre düzenleme işi tamamlanmıştır.

Armutlu-Kumla-Mudanya deniz yolu seferleri başladı

21 Haziran 2010 - Vatandaşlar seferlerin başlangıç noktası olan Mudanya iskelesinden

2 adet tam manyetik bilet ile 6,00 TL’ye gemiye binebilecek.

1.SEFER

30 dakika

Armutlu - Mudanya seferi

1 saat